Koordirigent en musicus

Koordirigent

Sinds 1993 dirigeer ik uiteenlopende koren, van gospel tot pop, van musical tot operette. Momenteel ben ik dirigent van Popkoor O Jee, Popkoor Mikado, Popkoor Given, Vocal Group Vocadoca en de Havenstad Operette.

Met zowel O Jee als Mikado mocht ik verschillende grote optredens in onder andere Theater Zuidplein en Isala Theater leiden. In 2016 was ik als artistiek leider betrokken bij de komische opera Pirates of Penzance, een productie van de Havenstad Operette in Rotterdam. Eind 2018 was ik muzikaal leider bij het stuk Muzerette in Majeur, dat met veel succes werd ontvangen.

Pianist / muzikaal leider

Ik was recent actief als pianist/muzikaal leider bij de musicals Legally Blonde de Musical, Footloose de Swingmusical, Petticoat en Fame, alle producties van Iris Performing Arts in Gouda. In 2020 ben ik muzikaal leider bij de productie Shrek in de Goudse Schouwburg.

Daarnaast  begeleidde ik als pianist de opera Dido en Aeneas, een uitvoering van het Maasstedelijk Kamerkoor in Rotterdam.