Koordirigent en musicus

Koordirigent

Sinds 1993 dirigeer ik uiteenlopende koren, van gospel tot pop, van musical tot operette. Momenteel ben ik dirigent van Popkoor O Jee, Popkoor Mikado, Popkoor Given, Vocal Group Vocadoca en de Havenstad Operette.

Met zowel O Jee als Mikado mocht ik verschillende grote optredens in onder andere Theater Zuidplein, Theater Castellum en Isala Theater leiden. In 2016 was ik als artistiek leider betrokken bij de komische opera Pirates of Penzance, een productie van de Havenstad Operette in Rotterdam. Eind 2018 was ik muzikaal leider bij het stuk Muzerette in Majeur, dat met veel succes werd ontvangen. Eind 2021 gaf Popkoor Given het eerste eigen concert onder mijn leiding, All you need is Love, en in voorjaar 2022 stond Popkoor O Jee op het podium met Stars@Route66. Beide concerten werden succesvol begeleid door een live band met mij als pianist / dirigent.

Pianist / muzikaal leider

Ik was recent actief als pianist/muzikaal leider bij de musicals Legally Blonde de Musical, Footloose de Swingmusical, Petticoat, Fame en Shrek, en Spring Awakening, producties van Iris Performing Arts in Gouda.

In 2023 zal ik als solopianist de musical Into the Woods begeleiden. Het voelt als een eer om dit te mogen doen.