Over Mathieu

Ik werd geboren in een gezin waar de hele dag muziek werd gespeeld: piano, accordeon, viool, cello.

Als kleine jongen kreeg ik pianoles van mijn moeder. Tijdens de middelbare school werd ik toegelaten tot de opleiding voor piano aan het Rotterdams Conservatorium. Daarna koos ik  voor de studie muziekregistratie aan het Conservatorium in Den Haag met piano als tweede vak. Een boeiend vakgebied, maar tijdens mijn studietijd raakte ik steeds meer ge├»nteresseerd in theorie, en ben uiteindelijk in muziektheorie met piano als tweede vak afgestudeerd.

Terwijl ik nog studeerde werd ik pianist bij een gospelkoor en daarna dirigent/pianist. Ik vond het dirigeren zo leuk dat ik steeds meer koren in uiteenlopende stijlen ben gaan dirigeren.

Momenteel word ik regelmatig gevraagd om les te geven op de TheaterHAVO in Rotterdam en ben ik al jaren als pianist / bandleider betrokken bij producties van Iris Performing Arts.

Ik vind het fijn om mijn kennis te delen, daarom geef ik piano- en theorieles aan jongeren en jongvolwassenen. Lesgeven geeft niet alleen mijn leerlingen, maar ook mijzelf veel voldoening.

Geraakt worden door de muziek: het mooiste dat er is. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik elke dag weer mijn mooie beroep mag uitoefenen!

Informatie: https://didomus.nl/contact/