Over Mathieu

Ik werd geboren in een gezin waar de hele dag muziek werd gespeeld en beluisterd: piano, accordeon, viool, cello, er werd gezongen en anders wel, vooral klassieke, muziek afgespeeld.

Als kleine jongen kreeg ik pianoles van mijn moeder. Tijdens de middelbare school werd ik toegelaten tot de opleiding voor piano aan het Rotterdams Conservatorium. Daarna koos ik  voor de studie muziekregistratie aan het Conservatorium in Den Haag met piano als tweede vak. Een boeiend vakgebied, maar tijdens mijn studietijd raakte ik steeds meer geïnteresseerd in theorie, en ben uiteindelijk in muziektheorie met piano als tweede vak afgestudeerd.

Terwijl ik nog studeerde werd ik pianist bij een gospelkoor en daarna dirigent/pianist. Ook ben ik jaren als zangdocent verbonden geweest aan de Jeugdtheaterschool Hofplein. Tot op de dag van vandaag ben ik werkzaam als dirigent van diverse koren. Daarnaast geef ik piano-, zang- en theorielessen bij mij thuis en op locatie.

Hoewel ik klassiek geschoold ben houd ik van muziek in de breedste zin van het woord: klassiek, pop, musical, jazz. Goede muziek heeft geen kader nodig.

Informatie: https://didomus.nl/contact/